SOBRE NOSALTRES

Benvinguts a Homologat, la plataforma líder en l’homologació de vehicles a Catalunya. Som una empresa especialitzada en la tramitació d’homologacions de tot tipus de vehicles, des de turismes fins a vehicles industrials, maquinària agrícola i motocicletes. La nostra missió és ajudar als nostres clients a obtenir la homologació necessària per als seus vehicles, garantint que compleixen amb els requisits legals i tècnics per circular per les carreteres catalanes.

A Homologat, disposem d’un equip de professionals altament qualificats, amb anys d’experiència en el sector de l’homologació de vehicles i una àmplia comprensió de les normatives i requisits tècnics vigents. Estem compromesos amb la prestació d’un servei personalitzat i de qualitat, amb un enfocament en les necessitats específiques de cada client.

Si necessites homologar el teu vehicle a Catalunya, som la teva millor opció. Gràcies a la nostra experiència i coneixements, podem ajudar-te a tramitar l’homologació del teu vehicle de manera ràpida, eficient i al millor preu del mercat. A més, també oferim serveis d’assessorament tècnic per a la preparació de la documentació necessària i la realització d’inspeccions tècniques.

No ho dubtis més i posa’t en contacte amb nosaltres per homologar el teu vehicle a Catalunya. Estarem encantats d’ajudar-te en tot el que necessitis.

CONTACTA'NS!

Vic (08500)

621 08 80 14

info@homologat.cat

SOBRE NOSALTRES

T’ajudem amb els teus dubtes i t’acompanyem en tots els processos de burocràcia, deixa-ho a les nostres mans i disfruta del teu vehicle!